Selecteer een pagina

Wat hadden wij een geluk! We mochten een wasbare luier van sennes.nl proberen. De keuze was zo groot!Het was moeilijk kiezen. Uiteindelijk kozen we voor de luiers met voertuigen erop. Na een paar dagen ontvingen we hem in de post. Wat een heerlijke zachte luier. Na hem een keertje gewassen te hebben, 3 keer wassen wordt in het algemeen aangeraden als je met nieuwe luiers gaat beginnen maar ik nam de gok na 1 keer wassen. En het ging goed! Wat een fijne luier, neemt veel op, en blijft zelfs goed in de droger. Ik ben heel erg tevreden met de luier en mijn zoon ook. Deze luier heeft bij ons de doorslag gegeven om de drieling die hopelijk nog even blijven zitten ook in wasbare luiers te doen.

Er is op sennes.nl zoveel keuze. Wij hebben de one size luier voertuig minky uitgeprobeerd. Geschikt voor kinderen van 4-16 kilo. Mijn zoon is nog geen 2 en 15 kilo. Lekkere lange en stevige jongen. Ik raad iedereen aan om voor deze luier te gaan als je ook grote kinderen hebt. Geen striemen, de luier zelf is lekker zacht, sluit mooi en de printjes zijn ook geweldig.

Sennes.nl heeft eco vriendelijke producten en dat vind ik ook erg belangrijk. Mijn zoon heeft enorme last van eczeem en dan kan het weleens lastig zijn om luiers en kleding te vinden die hem geen extra jeuk geven. Als je daarbij ook nog het milieu steunt dan ben ik erg blij. Gemiddeld genomen gebruik je voor jonge baby’s 7 luiers per dag. Aangezien wij over een week of 8-10 3 baby’s hebben en een zoon nog net in de luiers zouden we als we voor wegwerp zouden kiezen 26 luiers per dag kwijt zijn (oudere kindjes dragen gemiddeld 5 luiers per dag). Dat zijn 182 luiers in de week die in de container gaan. Dan is de beslissing om voor wasbare luiers te gaan snel gemaakt.

Sennes.nl ontzettend bedankt dat wij een luier van jullie leuke website mochten proberen. Wij zijn om!

Groetjes Rianna Lucassen

De waardering van sennes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 186 reviews.