Selecteer een pagina

Voorwaarden Huurpakket

Voorwaarden Huurpakket wasbare luiers

1. Huurperiode

De ingangsdatum van de huur gaat in twee dagen na verzending van het pakket.
De huurperiode staat vermeld op de pakbon die je bij het pakket aantreft. Het pakket dient uiterlijk 3 dagen na het verstrijken van de huurperiode te worden geretourneerd. Indien wij het pakket later ontvangen, dan brengen wij 1 week huur extra in rekening. Deze kosten worden verrekend met de terugbetaling van de borg. Stuur je het pakket eerder terug dan de betaalde huurperiode, dan betaal je voor de gehele huurtermijn waarin je je bevindt. Stel, je hebt gekozen voor een huurtermijn van 3 weken, maar je weet al na 1,5 week of je de luiers wel/niet wilt aanschaffen, dan berekenen wij 2 weken huur, en 1 week huur wordt verrekend met de terugbetaling van de borg. Wil je het pakket langer behouden dan de betaalde huurperiode, dan betaal je de extra huurperiode gewoon bij. De kosten hiervoor worden verrekend met de terugbetaling van de borg.

2. Kosten

Je huurt het pakket voor een periode van 1 week, 2 weken, 3 weken of maximaal 4 weken.

(Voorbeeld; huurpakket voor 1 week kost € 12,00 + € 50,00 borg)
Viscose inlegvellen (om de ontlasting op te vangen) worden gratis bijgeleverd!

De verzendkosten van het pakket zijn bij de huurprijs inbegrepen. Alleen de verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

3. Luier prints

De prints van de luiers variëren, er kan dus geen voorkeur worden opgegeven.
Alle luiers in het huurpakket zijn unisex, geschikt voor zowel een jongen als meisje.

4. Het wassen van de luiers

De luiers in het pakket zijn door ons voorgewassen (bij nieuwe luiers) of gewassen met on geparfumeerde color waspoeder (Neutral) en klaar voor gebruik.

Bij sommige luiers (die nieuw in het huurpakket zitten) kan de absorptie nog toenemen, want hoe vaker een luier wordt gewassen, hoe beter de absorptie wordt.
Na 10 x wassen is het maximum bereikt.
Bij het pakket ontvang je een gebruiksaanwijzing en het wasvoorschrift. Lees dit goed door!

Om de ontlasting gemakkelijk uit de luier te verwijderen gebruik je de bijgeleverde Viscose inlegvellen. LET OP: het gebruik van de inlegvellen is VERPLICHT om de luiers zo schoon mogelijk te houden (ook bij borstvoeding). Als je billencrème gebruikt, is het gebruik van een Viscose inlegvel noodzakelijk omdat deze crèmes vaak vlekken achterlaten in de luiers.
De crème vormt een ondoordringbaar laagje in de stof waardoor de luier op die plek niet meer kan absorberen.

5. Fabricagefouten

Het kan voorkomen dat een stiksel of een drukknoop loslaat. Tref je dit aan, neem dan snel contact met ons op over vervanging van het product.

6. Terugsturen van het pakket

Alle producten moeten gewassen worden ingeleverd, de aangebroken rol Viscose inlegvellen moet ook worden geretourneerd met het huurpakket.
Het pakket moet binnen drie dagen na het einde van de overeengekomen huurperiode naar ons worden teruggestuurd.
Wordt deze termijn overschreden, dan brengen wij kosten in rekening zoals beschreven in punt 1.

Het huurpakket blijft te allen tijde eigendom van Sennes.nl en dient dus altijd te worden geretourneerd. Wij verkopen de producten niet in verhuurde staat.

De verzendkosten voor het terugsturen van het pakket komen voor rekening van de huurder.

7. Controle van de luiers

Na retourzending van het pakket controleren wij de luiers.
Als er vlekken inzitten van billencrème of anderszins, dan wordt de nieuwprijs van deze luier(s) in rekening gebracht omdat de luiers dan niet meer geschikt zijn voor verhuur.
Lichte vlekken, ontstaan door normaal gebruik, vallen hier niet onder.

8. Borg

De borgsom wordt, na controle van de luiers, binnen 7 dagen teruggestort op je bankrekening.

9. Korting bij aanschaf

Besluit je na de huurperiode door te gaan met onze wasbare luiers, dan krijg je éénmalig een korting van 10% op een nieuw luierpakket naar keuze.
Indien je gebruik wilt maken van deze actie, bel of mail ons dan, voor de speciale actiecode. (De actiecode is persoonlijk en niet overdraagbaar)

 

De waardering van sennes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 186 reviews.